0
Läätse-grillvorstisupp
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõika Chorizo vorst õhemateks seibideks ja lisa leemele
3. Tükelda tomatid väiksemateks tükkideks ja lisa supile. Soovi korral kasuta tomatikonservi (purustatud tomatid)
4. Nõruta ubadelt konservvedelik ja lisa supile
5. Keeda suppi 10-15 minutit, maitsesta tüümiani või basiilikuga ja serveeri koos sepiku või Ciabattaga.
NB! Kuna õige Chorizo vorst on tõeliselt terav, võid lastesõbralikuma supi tarbeks kasutada Chorizo asemel pisut mahedamat täissuitsuvorsti (Krakovi vms).
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Supi tooniandjaks on terav Chorizo-vorst Hispaaniast
Koostisained
500 g | Tomat (keskmine) |
400 g | Oad (valged, konserv) |
200 g | Vorst (Chorizo) |
1 tk | Puljongikuubik (köögivilja) |
Tüümian (värske) | |
Sool |
Valmistamine
1. Aja 1 liiter vett suuremas potis keema ja lisa kööviljapuljongi kuubik2. Lõika Chorizo vorst õhemateks seibideks ja lisa leemele
3. Tükelda tomatid väiksemateks tükkideks ja lisa supile. Soovi korral kasuta tomatikonservi (purustatud tomatid)
4. Nõruta ubadelt konservvedelik ja lisa supile
5. Keeda suppi 10-15 minutit, maitsesta tüümiani või basiilikuga ja serveeri koos sepiku või Ciabattaga.
NB! Kuna õige Chorizo vorst on tõeliselt terav, võid lastesõbralikuma supi tarbeks kasutada Chorizo asemel pisut mahedamat täissuitsuvorsti (Krakovi vms).
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi