Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Veisevälisfilee brändi-sinepikastmes

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Õrn veisefilee, millele annavad maitse sinep ning brändi


Koostisained

1 kg Veiseliha (välisfilee)
250 g Sibul
100 g Vahukoor (35%)
20 g Brändi
10 g Sinep
1 tk Puljongikuubik (veiseliha)
10 g Või
10 ml Rapsiõli
Pipar (must)
Suhkur
Sool
Vesi

Valmistamine

1. Lõika veisefileest parajad viilud ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
2. Pruunista liha pannil ja aseta viilud potti veega kaetult keema.
3. Tükelda sibul, prae nad pannil kergelt või ja õli segus läbi ning lisa potti, kui liha on enam-vähem valmis.
4. Vajadusel lisa vett, maitseta kaste sinepi ja brändiga.
5. Kõige lõpus lisa rõõsk koor ja hauta natuke aega vaiksel tulel, kuni kaste muutub paksemaks.
6. Kaunista maitserohelisega ja serveeri. Sobib suurepäraselt kartulitoitudega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi