1
Sparglisuupisted
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pruunista liha pannil ja aseta viilud potti veega kaetult keema.
3. Tükelda sibul, prae nad pannil kergelt või ja õli segus läbi ning lisa potti, kui liha on enam-vähem valmis.
4. Vajadusel lisa vett, maitseta kaste sinepi ja brändiga.
5. Kõige lõpus lisa rõõsk koor ja hauta natuke aega vaiksel tulel, kuni kaste muutub paksemaks.
6. Kaunista maitserohelisega ja serveeri. Sobib suurepäraselt kartulitoitudega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Õrn veisefilee, millele annavad maitse sinep ning brändi
Koostisained
1 kg | Veiseliha (välisfilee) |
250 g | Sibul |
100 g | Vahukoor (35%) |
20 g | Brändi |
10 g | Sinep |
1 tk | Puljongikuubik (veiseliha) |
10 g | Või |
10 ml | Rapsiõli |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool | |
Vesi |
Valmistamine
1. Lõika veisefileest parajad viilud ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.2. Pruunista liha pannil ja aseta viilud potti veega kaetult keema.
3. Tükelda sibul, prae nad pannil kergelt või ja õli segus läbi ning lisa potti, kui liha on enam-vähem valmis.
4. Vajadusel lisa vett, maitseta kaste sinepi ja brändiga.
5. Kõige lõpus lisa rõõsk koor ja hauta natuke aega vaiksel tulel, kuni kaste muutub paksemaks.
6. Kaunista maitserohelisega ja serveeri. Sobib suurepäraselt kartulitoitudega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi