0
Täidetud munad
« Tagasi
Autor: eve jürgens
1
kommentaari
2. Lisa sool ning vähehaaval jahu. Sega, kuni taigen lööb kausi küljest lahti.
3. Kata kauss puhta rätiga ja aseta sooja kohta kerkima u tunniks.
4. Laota kerkinud taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
5. Määri taigna pind väga pehme, peaaegu sulanud võiga ja raputa peale kardemoniga vaniljesuhkur.
6. Lao taignapõhjale ühtlaselt õunaviilud (mida tihedamalt laod, seda mahlasema koogi saad).
7. Raputa peale kaneel ja suhkur. Laota kõige peale võitükikesed.
8. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180-200* juures u 30 min. 7. Tõsta ahjust, jahuta. Naudi!
Tweet
« Tagasi
- 20 etteval.+60 kerkim.+30 ahjus min
Autor: eve jürgens
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Õunakookide klassika
Koostisained
300 ml | Piim (2,5%) |
25 g | Pärm |
1 spl | Suhkur |
0.25 tl | Sool |
400 g | Jahu (nisu) |
50 g | Või |
2 spl | Vaniljesuhkur kardemoniga |
900 g | Õun |
4 spl | Kaneel (pulber) |
Valmistamine
1. Vedelda pärm 1 spl suhkruga, sega käesooja piima hulka.2. Lisa sool ning vähehaaval jahu. Sega, kuni taigen lööb kausi küljest lahti.
3. Kata kauss puhta rätiga ja aseta sooja kohta kerkima u tunniks.
4. Laota kerkinud taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
5. Määri taigna pind väga pehme, peaaegu sulanud võiga ja raputa peale kardemoniga vaniljesuhkur.
6. Lao taignapõhjale ühtlaselt õunaviilud (mida tihedamalt laod, seda mahlasema koogi saad).
7. Raputa peale kaneel ja suhkur. Laota kõige peale võitükikesed.
8. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180-200* juures u 30 min. 7. Tõsta ahjust, jahuta. Naudi!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi