Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada

Õuna-piparmündi-vaniljemoos


0 0 0

Õuna-piparmündi-vaniljemoos


Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Huvitav, vanaaegse hõnguga


Koostisained

1200 g Õun
200 g Piparmünt (värske)
100 g Suhkur
600 g Suhkur (moosi)
20 g Vaniljesuhkur kardemoniga
100 ml Vesi

Valmistamine

Valmistamine: 1. Pane väikesesse potti u 100ml vett, 100g suhkrut ja piparmündilehed. Keeda u 20 min. 2. Kurna siirup läbi sõela ja vala paksupõhjalisse moosikeetmise potti. 3. Lisa tükeldatud ja puhastatud õunad, lase keema tõusta ja keeda aeg-ajalt segades mõned minutid. 3. Tõsta pott pliidilt ja püreesta õunasegu saumikseriga. 4. Tõsta pott tagasi pliidile, lisa moosisuhkur. 4. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades u 20 min. 5. Koori hoolikalt vaht. 6. Tõsta kuumalt purkidesse ja sule õhukindlalt.
Säilib ületalve toatemperatuuril.
Kasuta pannkookide või pudru lisandiks. Sobib ka hallitusjuustu kõrvale. Naudi!