Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Sparglisuupisted

« Tagasi

5 1 1


  • 5 portsjonit
  • 15 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Spargel ja peekon mee-sinepikastmega


Koostisained

10 tk Spargel (roheline)
10 tk Peekon (viil)
1 tk Sidrun
3 spl Mesi
1 spl Sinep (Dijon)
Köömned
Sool

Valmistamine

1. Pese spargel, lõika maha puised valged otsad ning koori sparglivarred juurviljakoorijaga.
2. Aseta sparglid rohkesse keevasse soolvette ja keeda neid umbes 1 minut.
3. Keera iga sparglivarre ümber peekoniviil, aseta ahjuplaadile ning küpseta 200 C juures umbes 10 minutit, kuni peekon tõmbub krõbedaks.
4. Sega kausis mesi, Dijoni sinep ja pigista sisse poole sidruni mahl. Soovi korral lisa köömneid. Sega kaste läbi.
5. Serveeri 2-3 sparglivart 1 portsjonina. Nõruta sinepi-meekastet sparglivartele.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi