3
Mahlane veiselihahautis ubade ja porgandiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Klopi muna lamedapõhjalises anumas soola ja pipraga lahti ning teise anumasse pane valmis riivsai.
3. Kasta steik mõlemalt küljelt maitsestatud munasegusse ja seejärel riivsaia.
4. Aseta kuumale pannile rasvainesse ja prae kummaltki poolt umbes 1 minut, kuni paneering omandab kena kollaka värvuse.
5. Tõsta portsjonid ahjunõusse ning järelküpseta umbes 175 kraadi juures pareahjus (ca 15-20 minutit) vastavalt oma maitse-eelistusele.
Serveeri salati või lisandiga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mahlane paneeritud veiselihasteik
Koostisained
700 g | Veiseliha (välisfilee) |
1 tk | Muna |
60 g | Riivsai |
Sool | |
Pipar (must) | |
Toiduõli |
Valmistamine
1. Lõika veise välisfileest umbes 175 g tükid, eemalda kelmed ja vasarda liha läbi toidukile umbes 2-3 cm paksusteks steikideks.2. Klopi muna lamedapõhjalises anumas soola ja pipraga lahti ning teise anumasse pane valmis riivsai.
3. Kasta steik mõlemalt küljelt maitsestatud munasegusse ja seejärel riivsaia.
4. Aseta kuumale pannile rasvainesse ja prae kummaltki poolt umbes 1 minut, kuni paneering omandab kena kollaka värvuse.
5. Tõsta portsjonid ahjunõusse ning järelküpseta umbes 175 kraadi juures pareahjus (ca 15-20 minutit) vastavalt oma maitse-eelistusele.
Serveeri salati või lisandiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi