1
Porgandikotletid
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
1
kommentaari
2. Aseta sai külma veega kaetult seisma, mõne aja möödudes pigista sai kuivaks ning purusta köögikombainis (selle puudumisel, sobib ka hakklihamasin).
3. Puhasta sibul ja küüslauk ning haki väiksemaks.
4. Sega kõik toiduained kokku ühtlaseks taignaks ja maitsesta.
5. Vormi hakkmassist käte vahel kotletid.
6. Paneeri kergelt riivsaias ja küpseta eelsoojendatud pannil või tõsta kotletid küpsetuspaberiga ahjupannile ja küpseta 15-20 minutit 200-kraadi juures.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 30+20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Maitsvad ning mahlased kotletid, mille sisse on lisatud peeti
Koostisained
1 kg | Hakkliha (segu) |
400 g | Peet (keedetud) |
200 g | Sibul |
150 g | Sai ( viilutatud) |
50 g | Riivsai |
30 g | Küüslauk |
3 tk | Muna |
1 spl | Kartulitärklis |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda punapeet (või osta poest valmiskujul), jahuta, puhasta ning riivi.2. Aseta sai külma veega kaetult seisma, mõne aja möödudes pigista sai kuivaks ning purusta köögikombainis (selle puudumisel, sobib ka hakklihamasin).
3. Puhasta sibul ja küüslauk ning haki väiksemaks.
4. Sega kõik toiduained kokku ühtlaseks taignaks ja maitsesta.
5. Vormi hakkmassist käte vahel kotletid.
6. Paneeri kergelt riivsaias ja küpseta eelsoojendatud pannil või tõsta kotletid küpsetuspaberiga ahjupannile ja küpseta 15-20 minutit 200-kraadi juures.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi