Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Piimane lõhesupp sulajuustuga

« Tagasi

5 1 1


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: mitmetest retseptidest omalooming
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Kalafännidele, parim kalasupp üldse!


Koostisained

500 ml Piim (2,5%)
300 ml Vesi
250 g Lõhe
100 g Porrulauk
75 g Sulajuust
50 g Herned
3 tk Kartul
1 spl Oliiviõli
1 tk Porgand (suur)
0.5 tk Puljongikuubik (kala)
Sool
Pipar
Maitseroheline

Valmistamine

1. Mõõda vesi potti keema.
2. Haki kartul ja porgand kuubikuteks, lisa keevasse vette ning lase umbes 3 minutit keeda.
3. Lisa herned ja porrukauk ning keeda veel 3 min.
4. Loputa jooksva vee all lõhe ning pane koos nahaga keema supi sisse. Jälgi et lõhe muutuks heledamaks roosaks, seejärel võta lõhe veest välja. Kuumutamise järel on väga mugav nahka ja luid eemaldada.
5. Peenesta lõhe väikesteks tükkideks ja pane uuesti vette keema.
6. Lisa piim ja sulajuust.
7. Maitsesta soola, pipra ja puljongikuubikuga, lisa oliiviõli.
8. Keeda kuniks kõik koostisained on pehmed.

Nõuanne: Lõhe keetmisega võiks olla ettevaatlik, üle keedetud lõhe muutub liiga kuivaks ja puiseks.
Serveerimisel võib kaunistada maitserohelistega (till, petersell, roheline sibul vms)

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi