1
Lavaširull
« Tagasi
Allikas: mitmetest retseptidest omalooming
Autor: Kerli
1
kommentaari
2. Haki kartul ja porgand kuubikuteks, lisa keevasse vette ning lase umbes 3 minutit keeda.
3. Lisa herned ja porrukauk ning keeda veel 3 min.
4. Loputa jooksva vee all lõhe ning pane koos nahaga keema supi sisse. Jälgi et lõhe muutuks heledamaks roosaks, seejärel võta lõhe veest välja. Kuumutamise järel on väga mugav nahka ja luid eemaldada.
5. Peenesta lõhe väikesteks tükkideks ja pane uuesti vette keema.
6. Lisa piim ja sulajuust.
7. Maitsesta soola, pipra ja puljongikuubikuga, lisa oliiviõli.
8. Keeda kuniks kõik koostisained on pehmed.
Nõuanne: Lõhe keetmisega võiks olla ettevaatlik, üle keedetud lõhe muutub liiga kuivaks ja puiseks.
Serveerimisel võib kaunistada maitserohelistega (till, petersell, roheline sibul vms)
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 30 min
Allikas: mitmetest retseptidest omalooming
Autor: Kerli
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Kalafännidele, parim kalasupp üldse!
Koostisained
500 ml | Piim (2,5%) |
300 ml | Vesi |
250 g | Lõhe |
100 g | Porrulauk |
75 g | Sulajuust |
50 g | Herned |
3 tk | Kartul |
1 spl | Oliiviõli |
1 tk | Porgand (suur) |
0.5 tk | Puljongikuubik (kala) |
Sool | |
Pipar | |
Maitseroheline |
Valmistamine
1. Mõõda vesi potti keema.2. Haki kartul ja porgand kuubikuteks, lisa keevasse vette ning lase umbes 3 minutit keeda.
3. Lisa herned ja porrukauk ning keeda veel 3 min.
4. Loputa jooksva vee all lõhe ning pane koos nahaga keema supi sisse. Jälgi et lõhe muutuks heledamaks roosaks, seejärel võta lõhe veest välja. Kuumutamise järel on väga mugav nahka ja luid eemaldada.
5. Peenesta lõhe väikesteks tükkideks ja pane uuesti vette keema.
6. Lisa piim ja sulajuust.
7. Maitsesta soola, pipra ja puljongikuubikuga, lisa oliiviõli.
8. Keeda kuniks kõik koostisained on pehmed.
Nõuanne: Lõhe keetmisega võiks olla ettevaatlik, üle keedetud lõhe muutub liiga kuivaks ja puiseks.
Serveerimisel võib kaunistada maitserohelistega (till, petersell, roheline sibul vms)
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi