2
Kõrvitsa püreesupp
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tükelda grillvorst, sibul ja marineeritud kurk väiksemateks kuubikuteks
3. Suru riivitud kõrvits kätega vedelikust kuivaks ja aseta see suurde kaussi
4. Lisa ülejäänud toiduained, maitsesta ning sega kõik hoolikalt läbi
5. Aseta saadud segu muffinivormidesse ning küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Serveeri külma kastmega õlle kõrvale.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Ideaalsed ampsud õlle kõrvale!
Koostisained
1 kg | Kõrvits |
120 g | Grillvorst |
100 g | Marineeritud kurk |
100 g | Sibul |
50 g | Hapukoor (20%) |
40 g | Manna |
10 g | Küüslauk |
2 tk | Muna |
Puna e. oregano (kuivatatud) | |
Sidrunimahl | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Riivi kõrvits peenema riiviga ja aseta sõelale nõrguma2. Tükelda grillvorst, sibul ja marineeritud kurk väiksemateks kuubikuteks
3. Suru riivitud kõrvits kätega vedelikust kuivaks ja aseta see suurde kaussi
4. Lisa ülejäänud toiduained, maitsesta ning sega kõik hoolikalt läbi
5. Aseta saadud segu muffinivormidesse ning küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Serveeri külma kastmega õlle kõrvale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi