Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Krõbekattega õunavorm

« Tagasi

0 0 0


  • 4-5 portsjonit
  • 45 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtsalt valmiv kõigi lemmik


Koostisained

6 tk Õun
3 spl Kaneel (pulber)
100 g Mandlid
100 g Jahu (nisu)
100 g Või
100 g Suhkur (Muscovado)

Valmistamine

Valmistamine:
1. Pane ahjuvormi (näit leivavormi) põhjale paks u 7-8 cm kiht kaneeliga segatud tükeldatud õunad.
2. Haki mandlid või pähklid ja puista õuntele.
3. Haki omavahel kokku külm või, muscovado suhkur ja jahu märja liiva taoliseks massiks. Kata sellega pähklikiht.
4. Küpseta eelkuumutatud ahjus keskmisel siinil u 30-35 min kuni pind on kenasti pruuniks ja krõbedaks muutunud. Serveeri kuumalt või jahtunult vaniljekastme või –jäätisega. Naudi!

Vihje: Võid kasutada suuremat või väiksemat, mistahes kujuga vormi. Arvesta, et õunakiht oleks piisavalt paks. Vastavalt vormi suurusele suurenda või vähenda koostisainete kogust. Kui õunad on väga hapud, sobib õunte hulka segada ka pisut suhkrut.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi