0
Tosca kook
« Tagasi
0
kommentaari
1. Pane ahjuvormi (näit leivavormi) põhjale paks u 7-8 cm kiht kaneeliga segatud tükeldatud õunad.
2. Haki mandlid või pähklid ja puista õuntele.
3. Haki omavahel kokku külm või, muscovado suhkur ja jahu märja liiva taoliseks massiks. Kata sellega pähklikiht.
4. Küpseta eelkuumutatud ahjus keskmisel siinil u 30-35 min kuni pind on kenasti pruuniks ja krõbedaks muutunud. Serveeri kuumalt või jahtunult vaniljekastme või –jäätisega. Naudi!
Vihje: Võid kasutada suuremat või väiksemat, mistahes kujuga vormi. Arvesta, et õunakiht oleks piisavalt paks. Vastavalt vormi suurusele suurenda või vähenda koostisainete kogust. Kui õunad on väga hapud, sobib õunte hulka segada ka pisut suhkrut.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtsalt valmiv kõigi lemmik
Koostisained
6 tk | Õun |
3 spl | Kaneel (pulber) |
100 g | Mandlid |
100 g | Jahu (nisu) |
100 g | Või |
100 g | Suhkur (Muscovado) |
Valmistamine
Valmistamine:1. Pane ahjuvormi (näit leivavormi) põhjale paks u 7-8 cm kiht kaneeliga segatud tükeldatud õunad.
2. Haki mandlid või pähklid ja puista õuntele.
3. Haki omavahel kokku külm või, muscovado suhkur ja jahu märja liiva taoliseks massiks. Kata sellega pähklikiht.
4. Küpseta eelkuumutatud ahjus keskmisel siinil u 30-35 min kuni pind on kenasti pruuniks ja krõbedaks muutunud. Serveeri kuumalt või jahtunult vaniljekastme või –jäätisega. Naudi!
Vihje: Võid kasutada suuremat või väiksemat, mistahes kujuga vormi. Arvesta, et õunakiht oleks piisavalt paks. Vastavalt vormi suurusele suurenda või vähenda koostisainete kogust. Kui õunad on väga hapud, sobib õunte hulka segada ka pisut suhkrut.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi