0
Heeringamaius
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puhasta sibul ja paprika.
3. Haki heeringas, sibulad, marineeritud kurk ja paprikad kuubikuteks
4. Aseta tükeldatud toiduained suuremasse kaussi ja lisa sinna kodujuust ning hapukoor
5. Sega kõik omavahel läbi ning maitseta soola-pipraga
6. Enne serveerimist ava foolium, lõika kartulile noaga sisse ristike ja suru ta natuke laiali.
7. Aseta kuumale kartulile peale pisut soola ja väike võisilm
8. Kõige peale pane lusikaga eelnevalt valmistatud kalasegu
9. Serveeri soojalt koos maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Fooliumis küpsetatud ahjukartulid kodujuustu ja heeringaga
Koostisained
12 tk | Kartul |
250 g | Heeringas (filee) |
200 g | Hapukoor (20%) |
200 g | Kodujuust (4%) |
100 g | Sibul |
50 g | Marineeritud kurk |
50 g | Paprika |
20 g | Või |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pese kartulid hoolikalt puhtaks, keera nad ükshaaval üleni fooliumisse ja küpseta ahjus 250 kraadi juures umbes tund aega.2. Puhasta sibul ja paprika.
3. Haki heeringas, sibulad, marineeritud kurk ja paprikad kuubikuteks
4. Aseta tükeldatud toiduained suuremasse kaussi ja lisa sinna kodujuust ning hapukoor
5. Sega kõik omavahel läbi ning maitseta soola-pipraga
6. Enne serveerimist ava foolium, lõika kartulile noaga sisse ristike ja suru ta natuke laiali.
7. Aseta kuumale kartulile peale pisut soola ja väike võisilm
8. Kõige peale pane lusikaga eelnevalt valmistatud kalasegu
9. Serveeri soojalt koos maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi