Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kartulid kodujuustu ja heeringaga

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Fooliumis küpsetatud ahjukartulid kodujuustu ja heeringaga


Koostisained

12 tk Kartul
250 g Heeringas (filee)
200 g Hapukoor (20%)
200 g Kodujuust (4%)
100 g Sibul
50 g Marineeritud kurk
50 g Paprika
20 g Või
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Pese kartulid hoolikalt puhtaks, keera nad ükshaaval üleni fooliumisse ja küpseta ahjus 250 kraadi juures umbes tund aega.
2. Puhasta sibul ja paprika.
3. Haki heeringas, sibulad, marineeritud kurk ja paprikad kuubikuteks
4. Aseta tükeldatud toiduained suuremasse kaussi ja lisa sinna kodujuust ning hapukoor
5. Sega kõik omavahel läbi ning maitseta soola-pipraga
6. Enne serveerimist ava foolium, lõika kartulile noaga sisse ristike ja suru ta natuke laiali.
7. Aseta kuumale kartulile peale pisut soola ja väike võisilm
8. Kõige peale pane lusikaga eelnevalt valmistatud kalasegu
9. Serveeri soojalt koos maitserohelisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi