1
Porgandipüreesupp lõhega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Aseta kartul ja õunad veega pliidile keema ja maitsesta soolaga.
3. Sulata pannil või ja prae selles eelnevalt ettevalmistatud porru ja porgand. Kui porgand ja porru on saavutanud kuldse jume, kalla nad potti kartulite juurde.
4. Keeda tasasel tulel kaanega kaetult 20 minutit, aegajalt segades kuni köögivili on pehme.
5. Püreesta saadud segu saumikseriga või köögikombainis.
6. Kui supp on püreestatud aseta see uuesti tasasele tulele ja lisa sinna õunamahl. Kuumuta umbes 5 minutit pidevalt segades.
7. Sega supi sisse rõõskkoor ja kuumuta veel umbes 5 minutit. Maitsesta soola, värskelt purustatud pipra, muskaatpähkli ja soovi korral köögivilja puljongiga.
8. Jäta supp potti kaane alla tõmbama.
9. Tükelda kanafilee väikesteks kuubikuteks ja prae pannil maitsestades soola ja värskelt purustatud pipraga.
10. Serveeri supp kaussi, lisa sinna soovitud kogus äsja valminud kana. Kaunista murulauguga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Supi magushapu maitse toovad esile õun ning muskaat
Koostisained
250 ml | Õunamahl |
225 ml | Vahukoor (35%) |
200 g | Porgand |
200 g | Kanaliha (rinnafilee) |
150 g | Porrulauk |
150 g | Õun |
1 spl | Või |
1 l | Vesi |
1 tk | Puljongikuubik (köögivilja) |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori ja tükelda köögiviljad väiksemateks viiludeks või kuubikuteks.2. Aseta kartul ja õunad veega pliidile keema ja maitsesta soolaga.
3. Sulata pannil või ja prae selles eelnevalt ettevalmistatud porru ja porgand. Kui porgand ja porru on saavutanud kuldse jume, kalla nad potti kartulite juurde.
4. Keeda tasasel tulel kaanega kaetult 20 minutit, aegajalt segades kuni köögivili on pehme.
5. Püreesta saadud segu saumikseriga või köögikombainis.
6. Kui supp on püreestatud aseta see uuesti tasasele tulele ja lisa sinna õunamahl. Kuumuta umbes 5 minutit pidevalt segades.
7. Sega supi sisse rõõskkoor ja kuumuta veel umbes 5 minutit. Maitsesta soola, värskelt purustatud pipra, muskaatpähkli ja soovi korral köögivilja puljongiga.
8. Jäta supp potti kaane alla tõmbama.
9. Tükelda kanafilee väikesteks kuubikuteks ja prae pannil maitsestades soola ja värskelt purustatud pipraga.
10. Serveeri supp kaussi, lisa sinna soovitud kogus äsja valminud kana. Kaunista murulauguga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi