Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kartuli-õuna-kana püreesupp

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 60 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Supi magushapu maitse toovad esile õun ning muskaat


Koostisained

250 ml Õunamahl
225 ml Vahukoor (35%)
200 g Porgand
200 g Kanaliha (rinnafilee)
150 g Porrulauk
150 g Õun
1 spl Või
1 l Vesi
1 tk Puljongikuubik (köögivilja)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Koori ja tükelda köögiviljad väiksemateks viiludeks või kuubikuteks.
2. Aseta kartul ja õunad veega pliidile keema ja maitsesta soolaga.
3. Sulata pannil või ja prae selles eelnevalt ettevalmistatud porru ja porgand. Kui porgand ja porru on saavutanud kuldse jume, kalla nad potti kartulite juurde.
4. Keeda tasasel tulel kaanega kaetult 20 minutit, aegajalt segades kuni köögivili on pehme.
5. Püreesta saadud segu saumikseriga või köögikombainis.
6. Kui supp on püreestatud aseta see uuesti tasasele tulele ja lisa sinna õunamahl. Kuumuta umbes 5 minutit pidevalt segades.
7. Sega supi sisse rõõskkoor ja kuumuta veel umbes 5 minutit. Maitsesta soola, värskelt purustatud pipra, muskaatpähkli ja soovi korral köögivilja puljongiga.
8. Jäta supp potti kaane alla tõmbama.
9. Tükelda kanafilee väikesteks kuubikuteks ja prae pannil maitsestades soola ja värskelt purustatud pipraga.
10. Serveeri supp kaussi, lisa sinna soovitud kogus äsja valminud kana. Kaunista murulauguga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi