0
Kartulid kodujuustu ja heeringaga
« Tagasi
2
kommentaari
2. Koori ning haki sibul.
3. Lõika lõhefilee kuubikuteks.
4. Sega kartul, sibul, lõhe ja kodujuust suures kausis, maitsesta soola ja pipraga ning vala segu ahjuvormi.
5. Klopi lahti munad ning vala ühtlaselt vormile.
6. Küpseta 250 C ahjus 45 minutit või kuni kartul on pehme.
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Mahlane kartulivorm.
Koostisained
500 g | Lõhe (filee) |
200 g | Kodujuust (4%) |
8 tk | Kartul |
2 tk | Muna |
1 tk | Sibul |
5 g | Või |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori kartulid ning lõika väikesteks kuubikuteks.2. Koori ning haki sibul.
3. Lõika lõhefilee kuubikuteks.
4. Sega kartul, sibul, lõhe ja kodujuust suures kausis, maitsesta soola ja pipraga ning vala segu ahjuvormi.
5. Klopi lahti munad ning vala ühtlaselt vormile.
6. Küpseta 250 C ahjus 45 minutit või kuni kartul on pehme.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi