Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kanakarri jogurtiga

« Tagasi

5 1 1


  • 4 portsjonit

Allikas: Aasia toidud
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Lihtne jogurtiga valmistatav karri, mis sisaldab ka kana.


Koostisained

400 g Jogurt (maitsestamata)
3 tk Kanaliha (rinnafilee)
2 tk Sibul
2 tk Küüslauk
1 tk Tšilli (kaun)
0.5 tk Laim
1 tl Karri (pulber)
6 tk Loorberileht
3 spl Oliivõli
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Kurkum
1 tl Koriander (jahvatatud)
1 tl Tšilli (pulber)
0.5 tl Kaneel (pulber)
1 spl Maisitärklis
1 spl Suhkur
1 spl Sool
100 ml Vesi
Kaneelikoor
Ingver (värske)
Koriander (värske)

Valmistamine

1. Lõika kanafilee kuubikuteks.
2. Haki sibul, küüslauk, ingver ja tšilli peeneks.
3. Prae maitseköögiviljad õlis klaasjaks, lisa vürtsid, kaneelikoor ja loorber ning prae veel kord kergelt
läbi.
4. Lisa kanatükid ja pruunista need segades.
5. Lisa vesi ja ülejäänud maitseained, hauta küpseks.
6. Lõpus lisa jogurtiga segatud maisitärklis ning lase uuesti keema tõusta.
7. Serveeri kohe riisiga. Peale haki värskeid koriandrilehti.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi