Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Ühepajatoit hakklihaga

« Tagasi

0 0 1


  • 30+120 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Maitsev roog, mille tegemine on lihtne, kuid aeganõudev


Koostisained

700 g Kapsas (peakapsas)
500 g Kartul
300 g Hakkliha (veise)
250 g Kaalikas
250 g Porgand
10 ml Või
3 tk Loorberileht
Rapsiõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Koori ning lõigu porgandid ning kaalikas kuubikuteks.
2. Viiluta kapsas ribadeks.
3. Kalla malmpotti sorts õli ning killuke võid. Kui või on sulanud, kalla potti kapsas.
4. Lase kapsal veidi aega küpseda ning lisa seejärel porgandi- ning kaalikakuubikud.
5. Kalla potti niipaju vett, et see katab peaaegu kogu kapsa-, porgandi- ning kaalikasegu.
6. Lase segul podiseda.
7. Kuumuta pannil õli ning pruunista hakkliha. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga ja kalla ühepajatoidu hulka.
8. Koori kartulid ning lõigu kuubikuteks. Kalla segu hulka.
9. Maitsesta rooga soola ning pipraga. Lisa 2-3 loorberilehte.
10. Lase roal vaiksel tulel pikalt podiseda. Vedeliku hulk peab lõpuks olema märgatavalt kahanenud.
11. Serveeri hapukoore ning meelepärase maitserohelisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi