0
Ühepajatoit peediga
« Tagasi
1
kommentaari
2. Viiluta kapsas ribadeks.
3. Kalla malmpotti sorts õli ning killuke võid. Kui või on sulanud, kalla potti kapsas.
4. Lase kapsal veidi aega küpseda ning lisa seejärel porgandi- ning kaalikakuubikud.
5. Kalla potti niipaju vett, et see katab peaaegu kogu kapsa-, porgandi- ning kaalikasegu.
6. Lase segul podiseda.
7. Kuumuta pannil õli ning pruunista hakkliha. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga ja kalla ühepajatoidu hulka.
8. Koori kartulid ning lõigu kuubikuteks. Kalla segu hulka.
9. Maitsesta rooga soola ning pipraga. Lisa 2-3 loorberilehte.
10. Lase roal vaiksel tulel pikalt podiseda. Vedeliku hulk peab lõpuks olema märgatavalt kahanenud.
11. Serveeri hapukoore ning meelepärase maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Maitsev roog, mille tegemine on lihtne, kuid aeganõudev
Koostisained
700 g | Kapsas (peakapsas) |
500 g | Kartul |
300 g | Hakkliha (veise) |
250 g | Kaalikas |
250 g | Porgand |
10 ml | Või |
3 tk | Loorberileht |
Rapsiõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori ning lõigu porgandid ning kaalikas kuubikuteks.2. Viiluta kapsas ribadeks.
3. Kalla malmpotti sorts õli ning killuke võid. Kui või on sulanud, kalla potti kapsas.
4. Lase kapsal veidi aega küpseda ning lisa seejärel porgandi- ning kaalikakuubikud.
5. Kalla potti niipaju vett, et see katab peaaegu kogu kapsa-, porgandi- ning kaalikasegu.
6. Lase segul podiseda.
7. Kuumuta pannil õli ning pruunista hakkliha. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga ja kalla ühepajatoidu hulka.
8. Koori kartulid ning lõigu kuubikuteks. Kalla segu hulka.
9. Maitsesta rooga soola ning pipraga. Lisa 2-3 loorberilehte.
10. Lase roal vaiksel tulel pikalt podiseda. Vedeliku hulk peab lõpuks olema märgatavalt kahanenud.
11. Serveeri hapukoore ning meelepärase maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi