1
Punane hapukapsasupp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Koori tekkiv vaht ning keeda liha vaiksel kuumusel 1,5-2 tundi.
3. Keemise ajal lisa leeme sisse loorber ning mõned terad musta pipart.
4. Haki sibulad ning prae nad või ja õli segus klaasjaks.
5. Lisa hakitud küüslauk, prae veel 2-3 minutit ning sega juurde jahu.
6. Kuumuta saadud segu mõni minut ning kalla seejärel sibulad leeme sisse.
7. Kuumuta pannil tomatipasta, lisades talle vajadusel pisut vett. Maitsesta pastat suhkruga.
8. Lisa supile riis, mustadploomid ning tomatipasta.
9. Maitsesta leem soola ning suhkruga.
9. Kui riis on pehmenenud tõsta liha välja, lõigu tast suupärased tükid ning kalla liha tagasi supi sisse.
10. Lase leemel kaane all mõni minut maitsestuda ning serveeri seejärel värke koriandriga.
Parima tulemuse saad kasutades kontsentreeritud tomatipastat!
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 20+120 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Gruusia köögist pärinev lambalihasupp
Koostisained
600 g | Lambaliha |
200 g | Ploomid (kuivatatud) |
100 g | Riis (pikateraline) |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Sibul |
4 spl | Tomatipasta |
2 tk | Loorberileht |
1 spl | Jahu (nisu) |
Või | |
Toiduõli | |
Koriander (värske) | |
Pipar | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane kondiga lambaliha külma vette keema.2. Koori tekkiv vaht ning keeda liha vaiksel kuumusel 1,5-2 tundi.
3. Keemise ajal lisa leeme sisse loorber ning mõned terad musta pipart.
4. Haki sibulad ning prae nad või ja õli segus klaasjaks.
5. Lisa hakitud küüslauk, prae veel 2-3 minutit ning sega juurde jahu.
6. Kuumuta saadud segu mõni minut ning kalla seejärel sibulad leeme sisse.
7. Kuumuta pannil tomatipasta, lisades talle vajadusel pisut vett. Maitsesta pastat suhkruga.
8. Lisa supile riis, mustadploomid ning tomatipasta.
9. Maitsesta leem soola ning suhkruga.
9. Kui riis on pehmenenud tõsta liha välja, lõigu tast suupärased tükid ning kalla liha tagasi supi sisse.
10. Lase leemel kaane all mõni minut maitsestuda ning serveeri seejärel värke koriandriga.
Parima tulemuse saad kasutades kontsentreeritud tomatipastat!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi