Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 2 0


  • 4 portsjonit
  • 60 min

Allikas: http://toidutegu.wordpress.com/2011/06/16/caesari-salat/
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Suurepärane, värske ja toitev salat.


Koostisained

4 tk Broilerifilee
300 g Kirsstomat
50 g Juust (parmesan)
2 tk Salat (rooma)
2 tk Küüslauk
8 spl Oliivõli
2 spl Majonees
1 spl Sidrunimahl
1 tl Worchesteri kaste
1 tl Sinep (Dijon)
Ciabatta
Sool
Pipar

Valmistamine

1.Pruunista pannil broilerifilee tükid
2. Eemalda salatipeadelt katkised lehed. Vajadusel, pese salatilehed puhtaks (sel juhul kuivata hoolikalt, sest salatilehed peaks olema kuivad).
3. Rebi salatilehed meelepärase suurusega tükkideks.

4. Salatilehtedega koos pane kaussi tükkideks lõigatud broilerifilee ja pooleks lõigatud kirsstomatid.
5. Krutoonide jaoks lõika Ciabatta viiludeks ja lõika või rebi tükkideks.
6. Nirista peale oliiviõli (3-4spl) ja hakitud küüslauk ning sega läbi. Küpseta 200-kraadises ahjus krõbedaks ning lase jahtuda.
7. Salatikastme jaoks haki küüslauk hästi peeneks või purusta uhmris.
8. Lisa majonees või Dijoni sinep, sidrunimahl ja Worchesteri kaste ning vispelda ühtlaseks.
9. Nirista vähehaaval juurde oliiviõli (4-5spl), kastet vispliga segades.
10. Maitsesta soola ja musta pipraga. Riivi pool parmesanist ning sega kastme hulka. Kalla kaste salatilehtedele ja sega läbi.
11. Serveerimisel lisa krutoonid, puista peale veel riivitud Parmesani ning jahvata veskist pipart.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi