Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Ahjus röstitud peet ja sibul

« Tagasi

0 0 0


Ahjus röstitud peet ja sibul Ahjus röstitud peet ja sibul
  • 3 portsjonit
  • 70 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Hõrk ja natuke magusamaitseline juurviljaroog.


Koostisained

0.5 kg Peet (värske)
2 tk Sibul (suur)
1 tk Küüslauk
2 spl Balsamiäädikas
2 spl Oliivõli
2 tl Ürdisegu

Valmistamine

1. Otsi pisemad ühesuurused peedid
2. Kraabi harja või nuustikuga sooja vee alla koor puhtaks
3. Pane ahi soojenema 200 kraadi peale
4. Võta ahjupann või vorm ja rebi sinna põhja suur tükk fooliumi, nii et servad ulatuksid pärast keskelt kokku
5. Lõika peet neljaks või kuueks olenevalt peedi suurusest ja aseta fooliumile
6. Nüüd tükelda sibul suuremateks sektoriteks ja laota peeditükkide vahele
7. Puista peale ürdisoola, oliivõli ja veiniäädikat, pressi hulka küüslauguküüs ning sega kõik käega läbi, et kõik tükid maitseainetega kokku saaks
8. Tõsta üles fooliumi servad ja keera keskel kokku, nii,et mahl kõik paki sisse jääks
10. Küpseta 200 kraadi juures umbes tund või isegi kauem, et peet oleks mõnus pehme ja mahlane

Serveeri pearoana külma koorekastmega või paku liha kõrvale.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi