2
Kana-kikerherne hautis
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kraabi harja või nuustikuga sooja vee alla koor puhtaks
3. Pane ahi soojenema 200 kraadi peale
4. Võta ahjupann või vorm ja rebi sinna põhja suur tükk fooliumi, nii et servad ulatuksid pärast keskelt kokku
5. Lõika peet neljaks või kuueks olenevalt peedi suurusest ja aseta fooliumile
6. Nüüd tükelda sibul suuremateks sektoriteks ja laota peeditükkide vahele
7. Puista peale ürdisoola, oliivõli ja veiniäädikat, pressi hulka küüslauguküüs ning sega kõik käega läbi, et kõik tükid maitseainetega kokku saaks
8. Tõsta üles fooliumi servad ja keera keskel kokku, nii,et mahl kõik paki sisse jääks
10. Küpseta 200 kraadi juures umbes tund või isegi kauem, et peet oleks mõnus pehme ja mahlane
Serveeri pearoana külma koorekastmega või paku liha kõrvale.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Hõrk ja natuke magusamaitseline juurviljaroog.
Koostisained
0.5 kg | Peet (värske) |
2 tk | Sibul (suur) |
1 tk | Küüslauk |
2 spl | Balsamiäädikas |
2 spl | Oliivõli |
2 tl | Ürdisegu |
Valmistamine
1. Otsi pisemad ühesuurused peedid2. Kraabi harja või nuustikuga sooja vee alla koor puhtaks
3. Pane ahi soojenema 200 kraadi peale
4. Võta ahjupann või vorm ja rebi sinna põhja suur tükk fooliumi, nii et servad ulatuksid pärast keskelt kokku
5. Lõika peet neljaks või kuueks olenevalt peedi suurusest ja aseta fooliumile
6. Nüüd tükelda sibul suuremateks sektoriteks ja laota peeditükkide vahele
7. Puista peale ürdisoola, oliivõli ja veiniäädikat, pressi hulka küüslauguküüs ning sega kõik käega läbi, et kõik tükid maitseainetega kokku saaks
8. Tõsta üles fooliumi servad ja keera keskel kokku, nii,et mahl kõik paki sisse jääks
10. Küpseta 200 kraadi juures umbes tund või isegi kauem, et peet oleks mõnus pehme ja mahlane
Serveeri pearoana külma koorekastmega või paku liha kõrvale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi